Velkommen til bloggen for butikken Vollywood Interiør! Vi holder til i Arnestadveien 2 i Vollen, Asker og er en butikk for deg som liker den fransk/nordiske stilen.

tirsdag 29. mars 2011

Ukens gode kjøp!

Denne uken kan alle som like PiP servise gjøre gode kjøp - vi gir 30% på alle deler og tekstiler i serien denne uken. Velkommen!

fredag 25. mars 2011

Gammelt nytt denne uken!



Smakebiter av gamle ting som er tilført denne uken. Viser dere også de skjønne håndlagde englene av egg som jeg har et begrenset antall av. Velkommen!

tirsdag 22. mars 2011

Ukens gode kjøp!


Denne uken har jeg disse tøffe, rustikke knaggrekkene - laget av resirkulerte materialer på ukens tilbud. Alle er i skjønne farger og med herlig patina. Du får de for kr 350,- denne uken. Skulle være et bra tilbud det :) VELKOMMEN!

fredag 18. mars 2011

Gammelt nytt denne uken!




Ukens påfyll av gamle ting er et par lave lenestoler - minner om Winsor stoler. Gode å sitte i og en fryd for øyet :) Selges samlet. Ellers har jeg vært heldig å finne disse 3 gamle emaljeasjettene - virkelig sjarmerende, små skatter. Håper vi sees snart! Velkommen!

tirsdag 15. mars 2011

Ukens gode kjøp!

Passer i gangen, til pianoet, som et lite bord, som bokhylle.......

Denne uken har jeg skikkelig koselig krakk på "Ukens gode kjøp". Den er fra 1928. Det vet jeg fordi årstallet er innrisset på den ene siden av krakken. På den andre siden står snekkerens initialer.Kos :) Krakken er sort, matt og veldig tøff med geiteskinnsputen på. Denne koster kr 849,-.
Den gamle krakken koster denne uken kr 1.000!

fredag 11. mars 2011

Gammelt nytt denne uken!

Hvitmalt biedemeier-speil

Nydelig bokskap/skjenk med masse plass
Denne uken har jeg ikke funnet noen småting, men vært busy med å male. To nydelige saker tilført butikken denne uken. Nå ser jeg fram til helgen og ønsker deg velkommen innom!

tirsdag 8. mars 2011

Ukens gode kjøp!

Rustikk slagbord av resirkulerte materialer

Bordplaten - røff og tøff
Dette bordet er ukens gode kjøp! Bodet kan bli 180cm langt når begge klaffene er slått opp. Når bordet er slått sammen måler det L45cm x B90cm x H77. 
Ordinært koster bordet kr 6.500 - denne uken får du det for kr 3.000! 
Førstemann til mølla.... :)

torsdag 3. mars 2011

Gammelt nytt denne uken!

Hvitmalt klesskap

Bæremeis fra 70-tallet full av nostalgi

Fransk stettefat i fajanse

Vakre stettefat

Veldig gamle kobberstaker. Snakk om sjarm! 

Velkommen innom! Håper vi sees!

Noen smakebiter på noe av det som er tilført butikken denne uken! 

tirsdag 1. mars 2011

Vårlige tekstiler og sarte pasteller!

Så er det altså første mars da dere! Kanskje ikke så mye som minner om vår utenfor døren her, men i hvert fall er det ikke så kaldt lenger :) Forrige uke kom alle de herlige stjerneputene fra Au Maison! Er de ikke bare lekre? Siden idag skal jeg bestille fra en ny leverandør - spennende!! Dere skal få vite mer siden :)